Ползи от зеолита

Защо нашия зеолит ZEOFIT е смален до финни частици под 1 микрон (0,001 мм)?

Естествените зеолити и дори преработени такива, (продавани на нашия пазар) които се срещат в произволни форми и смесени размери (като тези на камъни) нямат феноменалните ефекти, за които всички ние знаем.

Преработения зеолит ZEOFIT се произвежда в много точни и еднакви размери (1 микрон), за да отговаря на конкретно приложение.

С други думи, той е направен с определен размер, за да залавя молекули с определен (по-малък) размер вътре в него, наричани свободни радикали.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ ДМЗ?

„ДЕТОКСИФИКАЦИЯТА Е НАЙ-ПРЕКИЯТ ПЪТ КЪМ ЗДРАВЕТО”
Тези думи на немския лекар Парацелз са изречени преди 500 години и важат с пълна сила и днес, дори повече отколкото в миналото.

Замърсяването на планетата ни е неразривно обвързано със зачестяването на заболяванията и упадъка на здравето.

Тихите убийци на 21-ви век са токсичните тежки метали, като олово, живак, арсен, кадмий и алуминий, както и химикалите (те са често срещани в тежко замърсения въздух), които се трупат в тялото ни през целия живот.

Всяка година милиони тонове токсини се изпускат в околната среда и замърсяват въздуха, водата, почвите, растенията, животните и разбира се, хората.

Изследвания, проведени в САЩ, показват, че човешкият организъм складира между 100-200 потенциално токсични, канцерогенни, нарушаващи ендокринната система и поразяващи гените химикали.

 

 

Друга причина за редица заболявания са свободните радикали, които се образуват в организма ни, особено при инфекции, при излагане на въздействието на радиация, фунгициди, пестициди, някои разтворители и различни стресови ситуации. interkeramos.com

Проблемът с тежките метали, както и с повишения брой свободни радикали, е, че се натрупват в тялото и причиняват множество здравословни проблеми, които могат да окажат много неблагоприятно въздействие върху всеки орган в човешкото тяло.

Изследванията показват, че тежките метали в човешкото тяло имат вина за всякакви заболявания – от Алцхаймер до сърдечносъдови проблеми, от поведенчески разстройства до бъбречна недостатъчност, Паркинсон, рак, епилепсия, и дори парализа. Тъй като тези натрупвания се случват с месеци или години, много често хората нямат никакви остри симптоми, и тъй като тези прояви обикновено са неспецифични, само по-вещите лекари успяват да разпознаят действителната причина за развитието на заболяването.

Реактивните свободни радикали, повечето от които са производни на кислорода, често се сочат като основна причина за редица заболявания, включително възпалителни, ракови, автоимунни заболявания, диабет и сърдечносъдови заболявания.

Днес науката потвърждава, че около 90% от всички болести, както и преждевременното стареене, са причинени от свободните радикали.

Все по-голямата информираност за ролята на хроничното натравяне с тежки метали и ролята на свободните радикали за развитието на голям брой заболявания водят до съсредоточаване на вниманието върху терапии, които имат способността на намалят или подобрят, а дори и да отстранят тези токсини от човешкия организъм.

Редица изследвания доказват, че микронизираният и активиран ДМЗ-клиноптилолит представлява най-безопасната и ефективна терапия, налична към момента. Това, което прави ДМЗ-клиноптилолит уникален, е неговата отрицателно заредена структура от клетки, наподобяващи пчелна пита.

При перорален прием с вода, този естествен материал привлича и се свързва необратимо с токсичните тежки метали, химични елементи и свободни радикали. Изследванията сочат, че ДМЗ-клиноптилолит има жизненоважно действие в организма. ДМЗ-клиноптилолит отстранява свободните радикали.

За разлика от класическите антиоксиданти, ДМЗ-клиноптилолит не неутрализира свободните радикали като им предава електрон, за да ги стабилизира. Вместо това неговата структура улавя свободните радикали.

След като попадне в мрежата от клетки, неактивният свободен радикал може да бъде изведен от тялото по безопасен начин. Клиноптилолитът има широкоспектърни антивирусни свойства:

На първо място привлича и се свързва с вирусните частици, с което прекъсва възпроизвеждането на вируса и го извежда от тялото. На второ място ограничава разпространението на вируса чрез имунна модулация на T-клетките. ДМЗ-клиноптилолит спомага за поддържане на здравословно ниво на pH, като отстранява киселинните йони и химикали, с което допринася за оптималното функциониране на метаболизма и имунната система.

ДМЗ-клиноптилолит помага за отстраняване на канцерогенните токсини от организма, особено на категорията канцерогенни вещества, наречени нитрозамини. Най-честите източници на тези нитрати включват обработените меса, цигарите и бирата, които се свързват с рак на панкреаса, стомаха и дебелото черво. ДМЗ-клиноптилолит укрепва защитните механизми на тялото (имунната система), така че да може да се бори срещу заболяванията по безопасен начин, без да създава сериозни странични ефекти, и е на достъпна цена.

ЗЕОЛИТНА НАНОТЕХНОЛОГИЯ

Първи в света – активиран динамичен микронизиран зеолит (ДМЗ) от 1 микрон.

За първи път в света, зеолитът се свежда до 1 микрон с помощта на немска нано технология. Молекулите ДМЗ са идеалният кандидат за пречистване на тялото от токсини, благодарение на своята пореста структура. ДМЗ-клиноптилолит укрепва защитните механизми на тялото (имунната система), така че да може да се бори срещу заболяванията по безопасен начин, без да създава сериозни странични ефекти, и е на достъпна цена. Здравето започва тук. Почувствайте разликата.

Свържи се с нас!